Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 ЕКОНОМІКА – СПІКЕРИ ОСВІТНЬОГО ОНЛАЙН-ФЕСТИВАЛЮ «СТУДЕНТСЬКИЙ ДЖЕМ»

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 ЕКОНОМІКА – СПІКЕРИ ОСВІТНЬОГО ОНЛАЙН-ФЕСТИВАЛЮ «СТУДЕНТСЬКИЙ ДЖЕМ»

Для розкриття перспектив навчання в Херсонському національному технічному університеті 17.11.2023 р. та 18.11.2023 р. пройшов освітній онлайн-фестиваль здобувачів освіти «Студентський джем», який був започаткований цьогоріч рішенням адміністрації та студентського парламенту ХНТУ. У ці дні студенти спеціальності 051 «Економіка» Войцещук Вероніка і Верін Олександр у якості спікерів провели тематичне заняття «Економіка сучасності: від глобального до повсякденного». Підготуватися до такої відповідальної події їм допомогли керівники - викладачі кафедри Економіки, підприємництва та економічної безпеки професор Наталія Шандова і доцент Наталія Олійник. У слухачів курсу була унікальна можливість задати будь-яке питання та отримати правдиву відповідь від самих студентів! Наші спікери відповідально підійшли до підготовки свого виступу, отримавши низку позитивних відгуків.

 
 
 
         
 
 
         
 
 
 
 

Всі учасники фестивалю, які уважно прослухали не менше 4 онлайн-занять та відповіли на питання в кінці зустрічі, отримали сертифікати із зазначенням прослуханих тем. Для наших студентів такий сертифікат дає можливість отримати певну кількість додаткових балів на сесії. Загалом, за результатами опрацювання анкет у фестивалі взяли активну участь понад 200 здобувачів освіти з Херсонського національного технічного університету та дружнього нам Хмельницького національного університету. До фестивалю було також залучено випускників шкіл, щоб ознайомити майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями та особливостями навчання в ХНТУ.