Головна

Структура / Кафедри університету / Менеджменту, маркетингу і туризму / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації викладачів кафедри менеджменту, маркетингу і туризму

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри менеджменту, маркетингу і туризму

У сучасному світі, де цифрові технології пронизують усі сфери життя, розвиток цифрової компетентності викладачів ЗВО стає не просто важливою, а й необхідною умовою для ефективного виконання їхніх професійних обов'язків.

Так у період із 19 березня до 1 травня 2024 року Академією цифрового розвитку за підтримки Міністерства освіти і науки України проведено онлайн-курс «Цифрові навички для освіти з Google».

Метою он-лайн курсу є поглиблення цифрових навичок педагогічних і науково-педагогічних працівників щодо організації безпечного цифрового освітнього середовища за допомогою інструментів Google Workspace for Education.

Доктор філософії Билим О.С. підвищила рівень цифрової компетентності та набула нових навичок використання Google для роботи та навчання.

Змістовне наповнення курсу:

Тема 1. Покращуйте ефективність освітнього процесу.

Тема 2. Створюйте інтерактивні уроки.

Тема 3. Аналізуйте та управляйте освітнім процесом.

Тема 4. Формуйте персоналізований підхід.

Тема 5. Штучний інтелект для освіти. Gemini.

Тема 6. Цифрова безпека для освітян.

Тема 7. Безпека дітей та молоді в Інтернеті.

Форми контролю за роботою учасників курсу включали в себе тестування наприкінці кожного тематичного блоку та фінальне підсумкове тестування за результатами курсу.

Цікавими та корисними для учасників були Сесії Q&A, де кожен учасник мав можливість наживо поставити питання тренеру курсу.

За підсумками опанування окремих тренінгів курсу отримано сертифікати.

Розвиток цифрової компетентності викладача ЗВО – це інвестиціяв майбутнє освіти. Викладачі, які володіють цифровими компетенціями, роблять освіту більш якісною, доступною та цікавою для студентів, допомагають їм підготуватися до успішного життя в майбутньому.