Головна

Про університет / Новини університету / ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

16 жовтня 2022 року працівники і студенти кафедри харчових технологій разом зі всією країною, відсвяткували День працівників харчової промисловості, своє професійне свято.

Відзначається цей день в Україні щорічно у третю неділю жовтня згідно з Указом Президента України № 714/95 від 8 серпня 1995 року. Тисячі підприємств різних розмірів і форм власності, виробляють близько двадцяти відсотків від загальної кількості продукції промисловості – ось що являє собою харчова промисловість нашої країни.

З метою розвитку харчової галузі викладачі і студенти кафедри харчових технологій не зупиняються у своєму розвитку та використовують усі доступні можливості підвищення кваліфікації. Так, доцент кафедри харчових технологій, кандидат технічних наук Зубкова Катерина Віталіївна пройшла курс Stanford Introduction to Food and Health на платформі Сoursera (глобальній онлайн-навчальній платформі, яка пропонує доступ до онлайн-курсів провідних університетів і компаній). Цей курс перемістив фокус з редукционистських дискусій про поживні речовини на практичні дискусії про справжню їжу та середовище, в якому ми її споживаємо. Наприкінці цього курсу успішно виконавши всі завдання з необхідними прохідними балами, Зубкова Катерина Віталіївна отримала сертифікат від Stanford University https://coursera.org/share/f4c71080a47453b376baf177f4f65dc3.

Доцент кафедри харчових технологій, кандидат технічних наук Стоянова Ольга Вікторівна та доцент кафедри харчових технологій, кандидат технічних наук Зубкова Катерина Віталіївна 20-21 жовтня 2022 року прийняли участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції Європейські виміри сталого розвитку в рамках проєктів програми ЄС ЕРАЗМУС+ Центр досконалості Жана Моне JM ECO та Підтримка Асоціацій Жана Моне EU for UA, що реалізувались на базі Національного університету харчових технологій України, та представили доповідь на тему «Вплив війни на харчову промисловість України».

Дякуємо ЗСУ за можливість продовжувати наукову і викладацьку діяльність з метою розвитку харчової галузі України!