|
Наука / Об'єкти права інтелектуальної власності / Патенти / 2020 / Консерви «Південноукраїнські баклажани гострі» |
Консерви «Південноукраїнські баклажани гострі»
| Установа – виконавець:
|
Херсонський національний технічний університет (ХНТУ) |
|
Назва розділу збірника: |
Харчова промисловість |
|
Назва завершеної інновації: |
Консерви «Південноукраїнські баклажани гострі» |
|
Автор(и): |
Короленко В.О., Власенко Н.А., Власенко А.Л., Корнєва А.О. |
|
Контакти: |
Тел./Факс +38(0552) 32-69-10, Тел. +38(0552)-32-69-09, E-mail: kntu@kntu.net.ua |
|
Запланована галузь застосування та місце застосування: |
Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме стосується виробництва овочевих закусочних консервів. |
|
Рівень інновації: |
Немає аналогів в Україні |
|
Наявність патенту: |
Патент № 140272, 10.02.2020, Бюл.№3 |
|
Наявність зацікавленого замовника: |
Фахівці харчової промисловості, а саме у виробництві овочевих консервів. |
|
Впровадження: |
Рекламування, представлення на виставках, сумісне впровадження |
|
Яких додаткових дій потребує впровадження: |
Сумісне доведення інтелектуального продукту до створення дослідного зразку |
|
Коротка характеристика, техніко-економічні параметри переваг та позитивних якостей: |
Консерви містять баклажани обсмажені, перець болгарський, сіль, оцтову кислоту, олію соняшникову та додатково перець гіркий та часник. |






