Головна

Про університет / Новини університету / Участь представників факультету інтегрованих технологій у V Міжнародній науково-практичній конференції "Якість і безпека харчових продуктів"

Участь представників факультету інтегрованих технологій у V Міжнародній науково-практичній конференції "Якість і безпека харчових продуктів"

11-12 листопада 2021 року в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбулася у Zoom-форматі з прямою трансляцією на YouTube V Міжнародна науково-практична конференція "Якість і безпека харчових продуктів".

На конференції виступали висококваліфіковані фахівці з Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Науково-технічного центру оцінки виробництв і підтвердження відповідності систем управління ДП «Укрметртестстандарт», Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», ТОВ «Бюро Верітас Україна», Української асоціації Халяль Індустрії «Укрхаляль», Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс», Агропромхолдингу «АСТАРТА», Інституту біоорганічної хімії та нафтохімії ім. В.П. Кухаря НАН України, ГО «Ресторанна гільдія» та ГО «Продовольча безпека України», Компанії «Біола», ТОВ «Галіївський маслозавод», ТОВ «ЕКО» та ПрАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль».

Цікаві доповіді представили колеги із закладів вищої освіти України та Європейського Союзу: Національного університету харчових технологій, Одеського національного технологічного університету, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Жешувського університету (Польща) та Політехнічного університету Валенсії (Іспанія).

На конференції Херсонський національний технічний університет представляли:

  • д.т.н., професор Чурсіна Л.А.
  • д.т.н., професор Тіхосова Г.А.
  • к.т.н., доцент Калінський Є.О.
  • к.т.н., доцент Путінцева С.В.
  • к.т.н., доцент Євтушенко В.В.
  • к.т.н., доцент Домбровська О.П.
  • д.т.н., професор Сарібєкова Д.Г.
  • к.т.н, доцент Салєба Л.В.
  • к.т.н., доцент Куник О.М.

Широке коло актуальних питань щодо якості та безпечності харчових продуктів викликало жваві обговорення та дискусії серед учасників конференції.