Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Стажування в Мюнхені студента спеціальності 051 «Економіка» Чернікова Олексія

Стажування в Мюнхені студента спеціальності 051 «Економіка» Чернікова Олексія

З 2 серпня по 2 вересня 2019 року Черніков Олексій пройшов виробничу практику на німецькому підприємстві та отримав можливість ознайомитись з життям, культурою й економікою Німеччини.

У рамках багаторічної співпраці Херсонського національного технічного університету з компанією «Schreiner Group GmbH», зокрема з керівником «Schreiner innovation GmbH & CO. KG München», Почесним професором ХНТУ Хельмутом Шрайнером навесні 2019 р. була запропонована можливість стажування кращих студентів університету на підприємстві міжнародної компанії «Schreiner Group GmbH» (м. Мюнхен).

Після ретельного відбору одним з трьох студентів, що отримали цю можливість став студент факультету економіки, бізнес-аналітики та підприємництва Черніков Олексій.

З вони проходили практику в Німеччині у міжнародній компанії «Schreiner Group GmbH».

Студент факультету економіки, бізнес-аналітики та підприємництва Черніков Олексій (3Е) проходив практику з 2 серпня по 2 вересня 2019 року у бухгалтерському відділі. Виконав всі поставленні завдання та був високо оцінений керівництвом відділу.

У вільний час студенти також відвідали Резиденцію в Мюнхені, Німецький музей науки і техніки, Музей BMW і Audi, Музей-меморіал колишнього нацистського концтабору Дахау.

На вихідних бачили красу Баварії: блакитні озера з кришталево чистою водою і неймовірні Альпи.

Ми вдячні за те, що нашим студентам надано можливість реалізувати свій потенціал, повною мірою проявити на практиці усі свої знання і вміння, отримані в університеті, і сподіваємося, і надалі відвідати Німеччину, отримати багатий практичний досвід та нові враження і позитивні емоції зможуть значно більше наших студентів.