• Українська
  • English
  • Контакти
  • Карта сайту
  • Увійти
Херсонський національний технічний університет

Херсонський національний технічний університет

Skip to main content

  • Про університет
  • Структура
  • Вступнику
  • Освітній процес
  • Міжнародна діяльність
  • Наука
  • Виховна робота
  • Студентство
  • Інформаційні ресурси

Головна

Освітній процес / Вільний вибір студента / Бакалавр / Каталог професійних дисциплін / Факультет Інтегрованих технологій / 2 курс (3-4 семестри) / 181 Харчові технології

Освітній процес

  • Заочна форма навчання
  • Організація освітнього процесу
  • Вільний вибір студента
    • Доктор філософії
    • Положення про вільний вибір дисциплін
    • Молодший бакалавр
    • Бакалавр
    • Магістр
  • Особам з АР Крим або м.Севастополя, які виявили бажання проходити атестацію
  • Організація практики в ХНТУ
  • Мови освітнього процесу
  • Якість освіти
  • Грантовий проєкт для студентів «Scholarship в Україні»
  • До уваги студентів, які навчаються за державним замовленням!
  • Розклад занять
  • Академічна мобільність

181 Харчові технології

181(3 семестр)Інженерія безпеки.docx 54,79 kB
181(3 семестр)Мікробіологія (спец. глави).docx 66,89 kB
181(3 семестр)Основи сенсорного аналізу.docx 85,67 kB
181(4 семестр)Хімія сировини продуктів харчування.docx 63,20 kB
181(4 семестр)Якісний і кількісний аналіз в харчових технологіях.docx 110,75 kB
Copyright © 2022 Херсонський національний технічний університет. Всі права захищені.

Контактна інформація:

Україна, 29016 м. Хмельницький, вул. Інститутська, 11.

Приймальна комісія:

Україна, 29016 м. Хмельницький, вул. Кам'янецька 110/1

Тел.: +38(0382) 77-35-65

Site:

http://www.kntu.net.ua

Е-mаіІ:

kntu@kntu.edu.ua

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

Telegram

Viber

 

До уваги студентів і випускників ХНТУ!

Компанія Jooble - вертикальний пошуковик вакансій

jooble.org

http://pedpresa.com