Спеціальність 181 Харчові технології

Інформація про спеціальність для здобуття ступеня доктора філософії

Спеціальність 181 "Харчові технології" орієнтована на підготовку висококваліфікованих фахівців для підприємств харчової промисловості різної потужності та профільності, виробництва харчової продукції та охоплює широкий спектр дисциплін і знань, які стосуються виробництва, зберігання, переробки та контролю якості харчових продуктів.

Ця спеціальність є актуальною та затребуваною, оскільки забезпечує випускників знаннями та навичками, необхідними для забезпечення якості та безпеки харчових продуктів, що є важливим аспектом здоров'я населення.

Освітня програма

Освітній ступінь

Форма навчання

Термін навчання

Вартість навчання в 2023/24 навчальному році

* (ціни за попередній навчальний рік)

Стандарт вищої освіти

Харчові технології

Доктор філософії з харчових технологій,

на основі освітнього ступеня магістр

Денна

4 роки

 

Посилання

Контактні дані

Бажаєш здобути освітній ступінь доктора філософії?

Пишіть та дзвоніть нам. Підписуйтесь на спільноти спеціальності "181 Харчові технології" та першими отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.

 

Telegram:

https://t.me/+Rcg7N6lEjscyNjli

 

Instagram:

https://www.instagram.com/kafedra.tss/

 

Facebook:

https://www.facebook.com/tss.kntu/

 

Телефон:

+380638592730