Головна

About University / Новини університету / ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

23 грудня 2025 року на кафедрі харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійних програм «Технології продуктів бродіння і виноробства» та «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».

Захисти проведено відповідно до затвердженого графіка та з дотриманням вимог чинних нормативно-правових документів у сфері вищої освіти. Подані на захист кваліфікаційні роботи виконані на належному науково-методичному рівні, характеризуються логічною структурою, завершеністю досліджень, актуальністю обраної тематики та наявністю елементів наукової новизни. Тематика робіт відповідає профілю освітньо-професійних програм і спрямована на вирішення актуальних завдань сучасної харчової промисловості.

У ході захисту здобувачі продемонстрували достатній рівень теоретичної підготовки, володіння сучасними методами досліджень, уміння аналізувати та узагальнювати отримані результати, а також обґрунтовувати практичні рекомендації для впровадження у виробництво. За результатами роботи екзаменаційною комісією ухвалено рішення про присвоєння випускникам відповідної кваліфікації та рекомендацію до видачі дипломів магістра встановленого зразка.
Колектив кафедри харчових технологій щиро вітає випускників із успішним завершенням навчання та важливим етапом у професійному становленні й бажає подальших наукових і кар’єрних здобутків, впевненості у власних силах, безперервного професійного розвитку та успішної реалізації набутих знань у професійній діяльності. Нехай здобута освіта стане надійним фундаментом для майбутніх звершень і розвитку держави.