Головна

Structure / Кафедри університету / Дизайну / НОВИНИ / СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ УЧАСНИКИ ТА ПЕРЕМОЖЦІ У КОНКУРСІ ТВОРЧИХ ДИЗАЙН-ПРОЄКТІВ «АРТ-ПОГЛЯД»-2024

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ДИЗАЙНУ УЧАСНИКИ ТА ПЕРЕМОЖЦІ У КОНКУРСІ ТВОРЧИХ ДИЗАЙН-ПРОЄКТІВ «АРТ-ПОГЛЯД»-2024

Студенти кафедри дизайну ХНТУ прийняли участь у І Всеукраїнському конкурсі творчих дизайн-проєктів «АРТ-ПОГЛЯД» - 2024 пам’яті Володимира Томашевського.

Мета конкурсу: популяризація ідей дизайн-освіти серед здобувачів освіти, дітей і молоді різних вікових категорій; пошук і заохочення талановитих особистостей в галузі дизайну; демонстрацію можливостей дизайну в формуванні естетичної культури дітей і молоді; привернення уваги дітей і молоді до ключових проблем естетизації навколишнього середовища; формування мережевої спільноти обдарованих дітей і молоді, фахівців по роботі з дітьми і молоддю, які займаються дизайн-розробками; заснування і поширення нових форм регіонального співробітництва.

Наші студенти здобули низьку перемог та стали активними учасниками.

В номінації АРТ-графіка «Автопортрет дизайнера»:

Диплом переможця ІІІ місце – Зоріна Ірина.

Сертифікати учасника отримали: Майоренко Вікторія, Падюк Катерина, Петренко Софія, Христенко Серафима.

За майстерне володіння інструментарієм – Чернік Мілена.

В номінації АРТ-проєкт «Місто моєї мрії».

Диплом переможця І місце – Філіппова Олександра

Диплом переможця ІІ місце - Жуков В’ячеслав.

В номінації Арт-проєкт «Український етнічний стиль в сучасному дизайні одягу та текстилю».

Сертифікати учасника: Бондаренко Катерина, Єрифа Софія.

Подяку від конкурсу отримали і керівники студентських робіт: к.т.н., доцент Полєтаєва Г.Н., к.мист., доцент Білик А.А., к.т.н., доцент Артеменко М.П.

Базою проведення Конкурсу є кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Криворізького державного педагогічного університету. Дата проведення конкурсу з 16 квітня по 20 квітня 2024 року.

Вітаємо наших переможців, учасників та їх керівників!