Structure / Кафедри університету / Food technologies / Навчально-методична робота |
Навчально-методична робота
Навчально-методична робота за спеціальністю 181 Харчові технології освітньо-професійних програм: „Харчові технології”, „Технології продуктів бродіння і виноробства”, „Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” проводиться відповідно до нормативних документів і стандартів Вищої освіти.
На кафедрі розроблено освітні програми, навчальні плани підготовки фахівців.
Викладачі кафедри запроваджують сучасні методики навчання і проводять систематизований контроль за якістю навчання.
Всі дисципліни мають повне забезпечення навчально-методичними матеріалами, посібниками та літературою.
Кафедра приділяє значну увагу підготовці підручників і навчальних посібників, в яких використовується результати останніх наукових досліджень та досвід вітчизняних і зарубіжних наукових шкіл. Викладачами кафедри видано більше 40 навчальних і методичних посібників, з них найважливіші за останні роки:
Кафедра харчових технологій ХНТУ бере участь у розробці стандартів вищої освіти України галузі знань 18 «Виробництво і технології» спеціальності 181 «Харчові технології» за І рівнем вищої освіти «Бакалавр», ІІ рівнем вищої освіти «Магістр», ІІІ рівнем вищої освіти «Доктор філософії». Підкомісія 181 з харчових технологій, до складу якої входить завідувач кафедри харчових технологій ХНТУ Валько Микола Іванович, працює над затвердженням стандарту вищої освіти за другим (магістерським) рівнем вищої освіти, ступінь «Магістр» та третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти, ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології». |
---|