Structure / Кафедри університету / The Department of Commodity Research, Standardization and Certification / Новини кафедри / Участь здобувача третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти у Міжнародній конференції |
Участь здобувача третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти у Міжнародній конференції
Created 26.11.2024 11:49
Здобувач першого курсу третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології, освітньої програми "Харчові технології" Віталій РОССОЛОВ приймав участь у XІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ТЕХНІЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції", яка проходила на базі Київського національного університету харчових технологій та відбулася в онлайн форматі 21 листопада 2024р.
Здобувачем було представлено тези "Удосконалення способу оцінювання якості лубоволокнистої сировини" у секції "Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів з гідробіонтів".