Головна

Structure / Кафедри університету / Дизайну / НОВИНИ / ДИЗАЙНЕРИ ХНТУ СЕРЕД УЧАСНИКІВ ТА ПЕРЕМОЖЦІВ У МІЖНАРОДНИЙ ОГЛЯД-КОНКУРС «ВЕСНЯНИЙ ДИЗАЙН-ФЕСТ»

ДИЗАЙНЕРИ ХНТУ СЕРЕД УЧАСНИКІВ ТА ПЕРЕМОЖЦІВ У МІЖНАРОДНИЙ ОГЛЯД-КОНКУРС «ВЕСНЯНИЙ ДИЗАЙН-ФЕСТ»

В травні 2024 року на базі факультету дизайну Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука було проведено «ВЕСНЯНИЙ ДИЗАЙН-ФЕСТ». Огляд-конкурс підтриманий Міністерством культури та інформаційної політики України.

Міжнародний огляд-конкурс кваліфікаційних робіт, наукових та дидактичних праць зі спеціальності 022 «Дизайн» за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти проводився з метою заохочення талановитої молоді до науково-дослідної роботи, розвитку професійних навичок, обміну досвідом та кращими практиками щодо виконання кваліфікаційних робіт, їх наукового та прикладного контенту, задля підвищення якості навчально-методичних матеріалів, що використовуються у підготовці здобувачів вищої освіти за спеціальністю 022 «Дизайн».

На Огляд-конкурс подано кваліфікаційні роботи за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнем вищої освіти за номінаціями: графічний дизайн, промисловий дизайн, дизайн середовища. Роботи мали бути захищені у період 2022-2023 роках навчання.

Серед переможців конкурсу:

Диплом І ступеня: Кисіль Вадим, керівник к.мист., доцент Білик А.А., Сергеєва Ірина, керівник д.т.н., професор Чепелюк О.В., Саф’яник Яна, керівник к.т.н., доцент Полєтаєва Г.Н.

Диплом ІІ ступеня:Остроус Гліб, керівник к.т.н., доцент Артеменко М.П.,

Клєц Дар’я, керівник старший викладач Жуков І.О.,

Нечипуренко Ганна, керівник к.т.н., доцент Полєтаєва Г.Н.

В межах Огляду-конкурсу також проходив додатковий захід «Міжнародний студентський конкурс айдентики та логотипів», дизайнери ХНТУ отримали нагороди:

Диплом І ступеня:Єрьоменко Валерія, Загреба Анастасія – керівник доцент Крижановський В.М.

Диплом ІІ ступеня: Шульга Анастасія – керівник доцент Крижановський В.М.

Диплом ІІІ ступеня: Радчук Тетяна – керівник доцент Крижановський В.М.

Єрьоменко Валерія

Загреба Анастасія

Шульга Анастасія

Радчук Тетяна

Дякуємо організаторам, а саме факультету дизайну Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА КЕРІВНИКІВ!