Structure / Кафедри університету / Food technologies / Дисципліни, що викладаються на кафедрі |
Дисципліни, що викладаються на кафедрі
Для спеціальності 181 Харчові технології
освітньо-професійної програми "Харчові технології"
-
Загальні технології харчової промисловості, у тому числі:
- Технологія зберігання і переробки зерна
- Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
- Технологія бродильних виробництв
- Технологія консервування плодів та овочів
- Технологія цукрового виробництва і полісахаридів
- Технологія молока та молочних продуктів
- Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
- Технологія жирів та жирозамінників
- Контроль якості та безпеки продукції галузі
- Стандартизація, метрологія, сертифікація харчової продукції
- Технологія харчування
- Обладнання харчових підприємств
- Проєктування харчових підприємств
освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»
- Хімія та біотехнологія вина
- Мікробіологія бродильних виробництв
- Технологія вина
- Технологія коньяку
- Технологія бродильних виробництв
- Технологія лікеро-горілчаних виробів
- Технологія плодово-ягідних напоїв
- Перспективні напрями технології галузі
- Обладнання виноробних підприємств
- Товарознавство та пакування продукції виноробства
освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
- Фізико-хімічні і біологічні основи консервних виробництв
- Мікробіологія консервних виробництв
- Технологія консервування
- Спеціальні розділи технології консервування
- Технології консервів для дитячого та дієтичного харчування
- Холодильне устаткування і технологія харчових виробництв
- Перспективні напрями технології галузі
- Обладнання консервних підприємств
- Товарознавство та пакування продукції консервування