Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП |
Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП
Created 12.03.2020 13:59
Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП 13.03.20-3.04.20
Для отримання телефонів, контактних даних в месенджерах та адрес електронної пошти викладачів - звертатись на поштову скриню кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції ximtabs@kntu.net.ua
Кулігін М.Л. |
Обладнання для виробництва харчових добавок та косметичних засобів |
19.03,26.03,2.04,13.04,20.04,27.04,6.05 11.00-12.00 |
чати курсів в mdl.kntu.net.ua приватні повідомлення mdl.kntu.net.ua Telegram, Viber, email |
Комп'ютерна хімія та застосування ЕОМ в хімічній технології |
13.03,20.03,27.03,2.04,12.04,25.04,4.05,10.05 11.00-12.00 |
||
Основи проектування виробництв харчових добавок і косметичних засобів |
16.03,23.03,30.03,3.04,11.04,23.04,6.05,11.05 11.00-12.00 |
||
Процеси та апарати харчових виробництв |
16.03,23.03,30.03,2.04,12.04,25.04,4.05,10.05 12.00-13.00 |
||
Процеси і апарати хімічних виробництв |
17.03,24.03,31.03,1.04,10.04,26.04,5.05,12.05 11.00-12.00 |
||
Техніко-економічне обґрунтування проектування підприємств галузі |
17.03,24.03,31.03 12.00-13.00 |
||
Куник О.М. |
Технології галузі застосування харчових добавок |
13.03, 20.03, 27.03, 3.04; 10.04; 17.04; 24.04 10.00-11.00 |
Viber, чати в Moodle |
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції 4БХП |
16.03, 23.03,30.03, 2.04; 9.04; 16.04; 23.04 10.00-11.00 |
||
Технологічна експертиза виробництва харчової продукції 3БХП |
19.03, 26.03, 2.04, 2.04; 9.04; 16.04; 23.04 11.00-12.00 |
||
Визначення терміну придатності харчових продуктів |
17.03, 24.03, 31.03, 7.04; 14.04; 21.04; 28.04 9.00-10.00 |
||
Технологічна експертиза продуктів оздоровчого та профілактичного призначення |
17.03, 24.03, 31.03, 7.04; 14.04; 21.04; 28.04 10.00-11.00 |
||
Салєба Л.В. |
Загальна хімічна технологія |
16.03, 23.03, 30.03, 6.04, 13.04, 20.04 9.00-10.00 |
Viber, чати в Moodle |
Основи наукових досліджень |
17.03, 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04 9.00-10.00 |
||
Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції |
18.03, 25.03, 1.04, 8.04, 15.04, 22.04 9.00-10.00 |
||
Повстяной В.М. |
Органічна хімія |
16.03, 23.03, 11.03, 6.04, 13.04, 20.04 11.00-12.00 |
Viber, чати в Moodle |
Техніка експерименту в хімії |
17.03, 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04 11.00-12.00 |
||
Скропишева О.В. |
Токсикологічна хімія харчових добавок та косметичних засобів |
16.03, 23.03, 30.03, 6.04, 13.04, 20.04 9.00-9.30 |
чати курсів в mdl.kntu.net.ua приватні повідомлення mdl.kntu.net.ua |
Хімія, технологія та застосування харчових добавок |
17.03, 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04 9.00-9.30 |
||
Хімія, технологія та застосування харчових добавок (спец.глави) |
17.03, 24.03, 31.03 03, 7.04, 14.04, 21.04 9.30-10.30 |
||
Токсикологія харчової продукції |
16.03, 23.03, 30.03, 6.04, 13.04, 20.04 9.30-10.30 |
||
Інженерія безпеки |
18.03, 25.03, 8.04, 15.04, 22.04 9.00-10.00 |
||
Юрова Т.А. |
Якісний і кількісних аналіз в харчових технологіях |
16.03, 23.03, 30.03 11.00-12.00 |
Telegram, Viber, email |
Методи контролю якості харчової продукції |
18.03, 25.03, 01.04 11.00-12.00 |
Telegram, Viber, email |
|
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції |
19.03, 26.03, 02.04 11.00-12.00 |
Telegram, Viber, email |
|
Сарібєкова Д.Г. |
Хімічна технологія текстильних матеріалів |
17.03; 24.03; 31.03, 7.04; 14.04; 21.04; 28.04 9.00-10.00 |
Viber, чати в Moodle |
Якісний і кількісний аналіз в хімічній технології |
18.03; 25.03; 1.04; 8.04; 15.04; 22.04; 29.04 9.00-10.00 |
||
Хімія сировини косметичних засобів та продуктів харчування |
18.03; 25.03; 1.04; 8.04; 15.04 11.00-12.00 |
||
Гнідець В.П. |
Хімія ПАР в харчовій та косметичній технології |
16.03; 23.03; 30.03 ; 6.04; 13.04; 20.04;27.04; 4.05;11.0510.00–11.00 |
Viber, чати в Moodle |
Технічна мікробіологія (спец глави) |
19.03; 26,03; 2.04; 9. 04; 16. 04; 23. 04; 30. 04; 7. 05;14. 05;10.00–11.00 |
Viber, чати в Moodle |
|
Мікробіологія харчових виробництв |
19.03; 26,03; 2.04; 9. 04; 16. 04; 23. 04; 30. 04; 7. 05;14. 05; 10.00–11.00 |
Viber, чати в Moodle |