Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Кафедра ХТЕБХП запрошує до участі у V Всеукраїнській науково-практичній конференції |
![](/var/ezwebin_site/storage/images/struktura/kafedri-universitetu/himichnih-tehnologij-ekspertizi-ta-bezpeki-harchovoyi-produkciyi/novini-kafedri/kafedra-htebhp-zaproshue-do-uchasti-u-v-vseukrayins-kij-naukovo-praktichnij-konferenciyi/592376-2-ukr-UA/Kafedra-HTEBHP-zaproshue-do-uchasti-u-V-Vseukrayins-kij-naukovo-praktichnij-konferenciyi_medium.png)
Кафедра ХТЕБХП запрошує до участі у V Всеукраїнській науково-практичній конференції
Created 19.04.2023 13:04
Запрошуємо студентів, аспірантів, докторантів, наукових співробітників, викладачів, молодих вчених, представників підприємств і організацій та усіх зацікавлених осіб прийняти участь в роботі V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості», яка відбудеться 31 травня 2023 р.
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Хімічні технології.
2. Сучасний стан легкої і текстильної промисловості.
3. Харчова хімія і біотехнологія.
4. Інноваційні технології виробництва харчових добавок та косметичних засобів.
5. Експертиза та безпека харчових продуктів.
6. Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів.
7. Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів.
Робочі мови конференції: українська та англійська.
Участь у конференції та публікація тез безоплатна. Для своєчасного формування збірника необхідно до 30 травня 2023 р. надіслати в електронному вигляді на е-mail: mr0581@ukr.net заявку учасника і тези доповіді (вимоги до оформлення в інформаційному листі).