Головна

Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

22 та 23 червня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Екзаменаційна комісія ХНТУ працювала у складі: голова керівник відділу якості ПП «Наш продукт» м. Херсон Ласкава Н.В., д.т.н., професор зав. кафедри ХТЕБХП Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доцент кафедри ХТЕБХП Салєба Л.В., к.т.н., доцент кафедри ХТЕБХП Куник О.М., к.т.н., доцент кафедри ХЕ та БЖД Кузнєцов С.І., секретар екзаменаційної комісії інж. Обозна Н.В.

Студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти успішно виконали і захистили наступні кваліфікаційні роботи:

• Технологічна експертиза та оцінка якості горошку зеленого консервованого.

• Технологічна експертиза та оцінка якості кефіру жирністю 2,5%.

• Визначення показників якості та методів їх контролю для масла коров’ячого солодковершкового.

• Технологічна експертиза та оцінка якості консервованої овочевої ікри.

• Технологічна експертиза та оцінка якості сметани жирністю 15%.

• Визначення показників якості та методів їх контролю для питного ультрапастеризованого молока.

• Визначення показників якості та методів їх контролю для молока питного стерилізованого для харчування дітей.

• Технологічна експертиза та оцінка якості шоколаду.

• Технологічна експертиза та оцінка якості кукурудзи консервованої.

• Технологічна експертиза та оцінка якості яблучного пюре для дитячого харчування.

• Технологічна експертиза та оцінка якості молока згущеного з цукром.

• Технологічна експертиза та оцінка якості зефіру.

• Технологічна експертиза та оцінка якості дріжджів пресованих хлібопекарських.

• Технологічна експертиза та оцінка якості макаронних виробів.

Студенти Матюнка Е.В, Нагребельна А.С., Формагей А.М. та Семешко Т.В. захистили кваліфікаційні роботи бакалавра на оцінку «відмінно» та отримали дипломи з відзнакою.