Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Силабуси / Вибіркові компоненти ОП |
Вибіркові компоненти ОП
Барвники в продуктах харчування (2020)
Експертиза та контроль якості продуктів харчування (2020)
Методи визначення фальсифікації товарів (2020)
Методи синтезу харчових добавок та інгредієнтів косметичних засобів (2020)
Стандартизація харчової продукції та систем якості виробництва (2020)
Технологія харчових добавок (2020)
Токсикологічна хімія харчових добавок та косметичних засобів (спец.глави) (2020)
Токсикологія харчової продукції (2019)
Токсикологія харчової продукції (2020)
Сенсорний аналіз (спец. глави) (2020)
Сенсорний аналіз (спец. глави) (2019)
Визначення терміну придатності харчових продуктів (2019)
Управління якістю (2020)
Іноземна мова (2019)
Пакування та зберігання харчової продукції (2019)
Пакування та зберігання харчової продукції (2020)
Зовнішньоторговельні транспортні операції (2019)
Зовнішньоторговельні транспортні операції (2020)
Комерціалізація товарів і послуг на міжнародному ринку (2019)
Комерціалізація товарів і послуг на міжнародному ринку (2020)
Сучасне мистецтво та виставкова діяльність (2019)
Сучасне мистецтво та виставкова діяльність (2020)
Методи синтезу харчових добавок та інгредієнтів косметичних засобів (2019)
Методи синтезу харчових добавок та інгредієнтів косметичних засобів (2020)
Хімія та технологія косметичних засобів (2019)