«КРУГЛИЙ СТІЛ» НА ТЕМУ: «ПРО АДМІНРЕФОРМУ – БЕЗ ЕМОЦІЙ»

16 червня 2015 року в прес-центрі херсонської обласної газети «Новий день» відбувся «круглий стіл» на тему: «Про адмінреформу – без емоцій», у якому взяли участь провідні фахівці-експерти з проблем місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні, науково-педагогічні працівники кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету: Лопушинський І. П. – завідувач кафедри, д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України, член виконавчого комітету Суворовської районної у місті Херсоні ради; доценти кафедри: Оленковська Л. П., к.держ.упр, доцент, депутат Херсонської обласної ради і Дурман М. О., к.т.н., доцент, експерт з проблем місцевого самоврядування.

Крім учених ХНТУ, у «круглому столі» взяли участь: Солонтай О. Г. – експерт Інституту Політичної Освіти (м. Київ) та Бєлий Д. В. – голова Херсонської обласної організації Комітету виборців України.

У ході «круглого столу» за участю представників засобів масової інформації Херсонської області та м. Херсона обговорювалися питання проведення адміністративної реформи в Україні та децентралізації державного управління, проблеми і перспективи об’єднання територіальних громад області.