Головна

Structure / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура публічного управління / НОВИНИ КАФЕДРИ / ПЕРЕБУВАННЯ ПРОФ. І.П. ЛОПУШИНСЬКОГО В ЧЕРКАСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО

ПЕРЕБУВАННЯ ПРОФ. І.П. ЛОПУШИНСЬКОГО В ЧЕРКАСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО

09-11 січня 2019 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський як голова комісії Міністерства освіти і науки України з акредитації освітньої програми за другим (магістерським) рівнем спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» перебував у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, з яким ХНТУ 2018 року було укладено Угоду про співпрацю в справі підготовки кадрів публічних службовців.

У процесі роботи відбулися зустрічі з ректором ЧНУ доктором економічних наук, професором О.В. Черевком, директором Навчально-наукового інституту економіки і права кандидатом економічних наук, доцентом В.М. Андрусяком, завідувачем кафедри державної служби, публічного адміністрування та політології доктором наук з державного управління В.І. Шарим, науково-педагогічними працівниками кафедри та студентами спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», які проходили акредитацію.

Зокрема, під час розмови з ректором ЧНУ О.В. Черевком порушувалися питання співпраці ЧНУ і ХНТУ в справі навчання кадрів державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, підготовки науково-педагогічних кадрів, видання науково-педагогічної літератури для магістратури публічного управління та адміністрування.

Члени комісії МОН ознайомилися з матеріально-технічною базою ЧНУ, роботою наукової бібліотеки, умовами для навчання, проживання, харчування та відпочинку студентів.

На згадку про перебування в ЧНУ для магістратури публічного управління та адміністрування ХНТУ було передано останні наукові видання науково-педагогічних працівників кафедри державної служби, публічного адміністрування та політології.