Новини кафедри

Вітаємо з перемогою у виборах Голови Студентської ради факультету економіки, бізнес-аналітики та підприємництва

Студентка 1 курсу спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" Жовнір Ксенія виборола перемогу на виборах Голови Студентської ради факультету економіки, бізнес-аналітики та підприємництва.

Вітаємо Ксенію з перемогою і бажаємо натхнення, нових звершень та здобутків, успіхів в усіх справах!

Залучення стейкхолдерів в освітній процес кафедри фінансів, банківської справи та страхування

7 квітня 2021 року, в рамках співпраці кафедри фінансів, банківської справи та страхування з провідними стейкхолдерами, Головою правління ГО «Імпульс Херсонщини» Дмитром Карлюкою було проведено практичне заняття для студентів освітньо-професійних програм «Державна податкова та митна справа» і «Фінанси і кредит» в межах навчальної дисципліни «Місцеві фінанси» з використанням гри-симулятора «Світ громад».

Профорієнтаційний захід кафедри фінансів, банківської справи та страхування

В рамках реалізації державної програми «Фінансова грамотність» 24 березня 2021 року, на запрошення керівництва Херсонського ліцею журналістики, бізнесу і права, відбулася зустріч доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Бездітка Юрія Михайловича з учнями 11 класу.

Друге засідання з розробки Стратегії розвитку Херсонської міської територіальної громади на період до 2030 року

25 березня 2021 року відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Херсонської міської територіальної громади до 2030 року. Від Херсонського національного технічного університету у заході взяли участь завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Лариса Сідельникова, професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування Микола Дурман та доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування, виконавчий директор Херсонського обласного відділення Асоціації міст України Лариса Оленковська.

Зустріч студентів та викладачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» із представником страхового бізнесу

9 березня 2021 року на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування відбулася цікава зустріч студентів та викладачів із провідним фахівцем в галузі страхування, страховим брокером компанії «Уніка» з великим досвідом роботи у страховому бізнесі Коломойцевою Анжелою Антонівною.

Проходження виробничої практики студентами кафедри фінансів, банківської справи та страхування в органах ДПС України

Щороку кафедра фінансів, банківської справи та страхування співпрацює з Головним управлінням Державної податкової служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі щодо проходження студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» виробничої і переддипломної практики на базі податкових органів та отримання ними фундаментальних практичних навичок і знань.

Участь д.е.н., проф. Сідельникової Л.П. у засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі

Участь д.е.н., проф. Сідельникової Л.П. у засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Вітання із успішним захистом кваліфікаційних робіт магістрів

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування вітає здобувачів другого (магістерського) рівня з успішним захистом кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"!

Фотозвіт з Дня відкритих дверей у Головному управлінні Державної податкової служби України у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі

27 жовтня 2020 року для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" ХНТУ у рамках профорієнтаційної співпраці відбувся День відкритих дверей у Головному управлінні Державної податкової служби України у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі

Підготовка навчального посібника викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування

Одним із елементів якісної підготовки кваліфікованих фахівців з вищою освітою є забезпечення студентів сучасними науково-методичними матеріалами, провідне місце серед яких займають навчальні посібники.

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування ведеться систематична робота щодо розробки та публікації навчальних посібників за дисциплінами, які викладаються на кафедрі, зокрема у видавництві «Олді-плюс» вийшов з друку черговий навчальний посібник кандидатів економічних наук, доцентів кафедри Бездітка Юрія Михайловича та Посаднєвої Оксани Михайлівни «Грошово-кредитна політика НБУ».

Зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі стейкхолдерами

1 жовтня 2020 року кафедрою фінансів, банківської справи та страхування проведено зустріч здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі стейкхолдерами – представниками Херсонської обласної кредитної спілки «Єдність», яка вже 20 років активно розвивається на ринку фінансів.

Вітання із вступом до ХНТУ!

Вітаємо із вступом до ХНТУ! Вступ до закладу вищої освіти – це початок нового, чудового шляху!

І Всеукраїнська науково-практична конференція

22.06.2020 року в дистанційному режимі кафедра фінансів, банківської справи та страхування провела І Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми розвитку фінансової системи України в умовах інтеграційних та глобалізаційних процесів»

Вітання із успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалаврів

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування Херсонського національного технічного університету вітає з успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" ОПП "Фінанси і кредит"!

Зустріч студентів і викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування з представником банківського бізнесу

12 березня 2019 року відбулась зустріч студентів і викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування ХНТУ із випускником кафедри - регіональним керівником з питань корпоративного бізнесу АТ «Райффайзен Банк Аваль» Пшеничним Віктором Леонідовичем.