• Українська
  • English
  • Contacts
  • Site map
  • Login
Kherson National Technical University

Kherson National Technical University

Skip to main content

  • About University
  • Structure
  • For Applicants
  • Learning Process
  • Міжнародна діяльність
  • Scientific
  • Educational Work
  • For Students
  • Network Resources

Головна

Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Силабуси / Обов'язкові компоненти ОП

Structure

  • Faculties
  • Departments
  • Центри
  • Divisions
  • Підготовче відділення ХНТУ
  • Відокремлений структурний підрозділ "Економіко-технологічний фаховий коледж Херсонського національного технічного університету"
  • Centre of postgraduate education

Обов'язкові компоненти ОП

ОП "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" (магістр)

Належні практики галузі (181, 2020)

Належні практики галузі (181, 2019)

Визначення терміну придатності харчових продуктів (181, 2020)

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції (спец. глави) (181, 2020)

Охорона праці (181, 2019)

Охорона праці (181, 2020)

Технологічна експертиза продуктів оздоровчого та профілактичного призначення (181, 2019)

Стандартизація харчової продукції та систем якості виробництва (181, 2019)

Педагогіка вищої школи (181, 2019)

Педагогіка вищої школи (181, 2020)

Біологічно активні добавки (181, 2019)

Біологічно активні добавки (181, 2020)

Методологія і організація наукових досліджень галузі (181, 2019)

Методологія і організація наукових досліджень галузі (181, 2020)

Іноземна мова (181, 2020)

Copyright © 2022 Kherson National Technical University. All rights reserved.

Контактна інформація:

Україна, 73008 м.Херсон, Бериславське шосе, 24
Тел.: +38(0552) 326909

Site:

http://www.kntu.net.ua

Е-mаіІ:

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

Telegram

Viber

 

До уваги студентів і випускників ХНТУ!

Компанія Jooble - вертикальний пошуковик вакансій

jooble.org

http://pedpresa.com