Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Наукова робота / Публікації зі студентами 2019-2020 навчальний рік |
Публікації зі студентами 2019-2020 навчальний рік
2019-2020
Статті
1. Oleksandra Kunik, Diana Saribekova, Ludmila Saleba, Hanna Ivakhnenko, Yurij Panchenko / Research of Physical and Chemical Properties of Cosmetic Emulsions of Oil-in-Water Type Based on Polyorganosyloxanes and their Alternative Substitute // Chemistry & Chemical Technology. – 2019. – Т.13. - №4. – P. 526-534. (Scopus)
2. Гаргаун Р.В. Дослідження впливу силіконів на властивості косметичних емульсій прямого типу / Гаргаун Р.В., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г., Попова З.М. // Вісник Хмельницького національного університету. – 2019. – №5. – С. 94 – 98.
3. Салєба Л.В. Визначення показників якості та методів їх контролю для апельсинових сокових напоїв / Салєба Л.В., Сарібєкова Д.Г., Жебраківська І.О. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2020. – № 2(73). – С. 54-60.
4. Куник О.М. Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів / О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, К.О. Яловенко // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2020. – №3. – С. 230 – 234.
Тези
1. Юрова Т.А. Запровадження системи НАССР при виробництві варених ковбасних виробів / Т.А. Юрова, З.М. Водяницька // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [«Нові підходи до державного контролю якості за європейськими принципами»]. Херсон, ХНТУ, 2019.– С. 108-111.
2. Юрова Т.А. Впровадження сучасної системи якості на підприємствах м’ясопереробної галузі / Т.А. Юрова, Н.А. Власенко, З.М. Водяницька // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції [«Якість і безпека харчових продуктів»]. Київ, НУХТ, 2019.– С. 24-25.
3. Юрова Т.А. Синтез біоактивних барвників антрахінонового ряду / А.А. Литовченко, Т.А. Юрова, В.М. Повстяной // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2019.– С. 12-13.
4. Юрова Т.А. Вплив бензойної кислоти на мікробіологічні показники соків / А.А. Андріященко, Т.А. Юрова, В.М. Повстяной // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2019.– С. 33-34.
5. Юрова Т.А. Формування якості морозива вітчизняного виробництва / А.В. Бєлка, Т.А. Юрова // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»]. Херсон, ХНТУ, 2019.– С. 63-64.
6. Юрова Т.А. Аналіз маркування морозива вітчизняних виробників / Т.А. Юрова, А.В. Бєлка // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції студентів і молодих учених [«Якість та товарознавча характеристика товарів різного функціонального призначення»]. Херсон: Видавництво ФОП Вишмерський В.С., 2020 (26-27 травня). – С. 109-112.
7. Юрова Т.А. Сучасні системи управління безпечністю харчових продуктів / Т.А. Юрова, А.В. Бєлка // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції студентів і молодих учених [«Якість та товарознавча характеристика товарів різного функціонального призначення»]. Херсон: Видавництво ФОП Вишмерський В.С., 2020 (26-27 травня). – С. 113-114.
8. Салєба Л.В. Визначення якості мультивітамінних нектарів / Л.В. Салєба, І.О. Жебраківська // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [«Нові підходи до державного контролю якості за європейськими принципами»] – Херсон, 11-13 вересня 2019 р. – Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2019. – C. 119-121.
9. Салєба Л.В. Склад антоціанів як показник фальсифікації сокової продукції / Л.В. Салєба, О.С. Кондя // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [«Нові підходи до державного контролю якості за європейськими принципами»] – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 11-13 вересня 2019. – C. 141-142.
10. Бєлка А.В. Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернах / А. Бєлка, Л.В. Салєба // Матеріали V Міжнародної науково-технічної конференції [«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»] – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 10 – 11 жовтня 2019 р. – С. 12.
11. Кондя О.С. Інтенсифікація екстрагування антоціанів / О.С. Кондя, Л.В. Салєба, А.О. Кирюшин // Матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції [«Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчовій та Косметичній Промисловості»], – Харьков. – НТУ «ХПІ», 7-8 листопада 2019 р. – С.28 – 30.
12. Кондя О.С. Дослідження стабільності антоціанів / О.С. Кондя, Л.В. Салєба, В.В. Сліпенко // Матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції [«Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчовій та Косметичній Промисловості»], – Харьков. – НТУ «ХПІ», 7-8 листопада 2019 р. – С.129 – 130.
13. Салєба Л.В. Використання відходів виробництва томатопродуктів. / Л.В. Салєба, О.С. Кондя, С.В. Кривенко, Н.В. Ласкава // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Якість і безпека харчових продуктів», м. Київ, 20-21 листопада 2019 р. – Київ: НУХТ, 2019. – C. 114 – 115.
14. Кондя О.С. Дослідження фізичних способів інтенсифікації процесу екстракції антоціанів / О.С. Кондя, Л.В. Салєба, А.О. Кирюшин // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 14 – 15 листопада 2019 р. – C. 47 – 48.
15. Кондя О.С. Дослідження стабільності антоціанів в етанолі / О.С. Кондя, Л.В. Салєба, В.В. Сліпенко // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 14 – 15 листопада 2019 р. – C. 8 – 9.
16. Салєба Л.В., Хникіна Н.М., Шарбан А.В., Давіденко Б.В. Фізико-хімічні показники води технологічного призначення // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 14 – 15 листопада 2019 р. – C. 15 – 17.
17. Казакова М.А. Роль вітаміну С організму людини та методи його кількісного визначення / М.А. Казакова, Л.В. Салєба // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 14 – 15 листопада 2019 р. – C. 35 – 36.
18. Князєва Я.В. Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація / Я.В. Князева, Л.В. Салєба, Д.Г. Сарібєкова // Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»] – Херсон, ХНТУ, 14 – 15 листопада 2019 р. – C. 67 – 68.
19. Жебраківська І.О., Салєба Л.В. Технологічна експертиза при визначенні якості та безпечності апельсинового соку. / І.О. Жебраківська, Л.В. Салєба // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції студентів і молодих учених [«Якість та товарознавча характеристика товарів різного функціонального призначення»] – Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 26-27 травня 2020. – C. 106-109.
20. Нові види екстрагентів для біологічно активних речовин рослинного походження / Гаргаун Р.В., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г., Юркова Д.С. / Тези доповідей VІI Міжнародної науково-практичної конференції з розділу [«Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості»], (Харків, 7 – 8 листопада 2019 р.). – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2019.
21. Силіконові екстракти – біологічно активні добавки рослинного походження, дослідження їх складу / Гаргаун Р.В., Куник О.М., Сарібєкова Д.Г., Свирида В.В. / Тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 14 – 15 Листопада 2019 р.). – Херсонський національний технічний університет, 2019.
22. Куник О.М. Підбір рослинних олій д о складу емульсійного крему за спектрами жирних кислот / О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова, З.М. Попова: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції [«Хімія, біо і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості»], (Харків, 7 – 8 жовтня). – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2019. – С. 57 – 59.
23. Куник О. Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної олії / О. Куник, Г. Гром, Д. Сарібєкова: Матеріали V Міжнародної науково-технічної конференції [«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»], (Тернопіль, 10 – 11 жовтня). – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019. – С. 44.
24. Колесніков Є.О. Застосування катіонних полімерів у напівбезперервній технології фарбування активними барвниками / Є.О. Колесніков, О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова: Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 14 – 15 листопада). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 25 – 27.
25. Куник О.М. Оцінка можливостей застосування косметичних емульгаторів за системою Гріффіна / О.М. Куник, В.І. Біляєв, Д.Г. Сарібєкова: Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів [«Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»], (Херсон, 14 – 15 листопада). – Херсонський національний технічний університет, 2019. – С. 51 – 53.