Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / Екскурсія до Музею історії Херсонського національного технічного університету

Екскурсія до Музею історії Херсонського національного технічного університету

З початком нового навчального року у ХНТУ розпочалися екскурсії. Для студентів-першокурсників спеціальності 051 «Економіка» також було організовано цікаву та пізнавальну екскурсію до Музею історії Херсонського національного технічного університету, який було відкрито у жовтні 2009 р., коли університет святкував свій півстолітній ювілей.

Директор музею Беляєва Валерія розповіла про освітні традиції й інноваційні відкриття викладачів і науковців Університету, минуле ХНТУ, його сьогодення та ознайомила з планами на майбутнє. Майбутні економісти оглянули експозицію Музею історії Університету, ознайомилися з історією та архівними матеріалами, з цікавістю переглянули відреставровані історичні знімки зі студентами й співробітниками.

По завершенні екскурсії студенти зробили фото на пам'ять.

На фото: директор музею – Бєляєва Валерія, здобувачі 1 курсу, гр. 1Е факультету Економіки, бізнес-аналітики та підприємництва спеціальності 051 «Економіка»