| Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Практична підготовка студентів на ПрАТ «Князя Трубецького» | 
Практична підготовка студентів на ПрАТ «Князя Трубецького»
Практична підготовка – це один з видів освітньої діяльності, необхідний для набуття студентами професійних компетентностей. Виробнича практика є важливим етапом підготовки бакалаврів, магістрів з харчових технологій. В жовтні-листопаді 2021 року студенти спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Харчові технології» з великим задоволенням проходили технологічну практику на одному з найкращих виноробних підприємств України - ПрАТ «Князя Трубецького». Майбутні фахівці розширили, поглибили і закріпили одержані в університеті теоретичні знання, доповнили їх вивченням конкретних питань виробничої діяльності сучасного високотехнологічного підприємства, а також брали безпосередню участь у виробничому процесі. Студенти вивчали виробничо-господарську діяльність, технологічні режими всіх стадій виробництва, хімічний і технологічний контроль, показники якості і безпечності сировини, виноматеріалів і готових вин та ін. Особливо відзначились студенти Малий Богдан та Серпутько Денис.
Проведення практичної підготовки студентів кафедри харчових технологій на високому рівні протягом багатьох років здійснюється завдяки великому досвіду, успішній і плідній праці старшого технолога ПрАТ «Князя Трубецького» Соломахіної Оксани Анатоліївни та всього колективу підприємства, які завжди радо зустрічають мотивовану молодь, яка прагне до навчання і вдосконалення.
 
            
    
    
    Виноградники ПрАТ «Князя Трубецького» розташовані на Дніпровських схилах, на березі Каховського водосховища.
 
            
    
    
    Одне з найстаріших та найвідоміших виноробних підприємств України - ПрАТ «Князя Трубецького» - сьогодні виноробня європейського рівня, де виробляють сухі вина за класичними французькими технологіями.
|   |   | 
| Ось і ми, студенти ХНТУ, торкнулись історії та технології вина | |
|---|---|
|   |   |   | 
| Сучасне високотехнологічне обладнання (виніфікатори для бродіння, пневматичні мембранні преси, кизельгурові, пластинчасті, вакуумні фільтри та ін.) в цехах підприємства | ||
|---|---|---|
|   |   |   | 
| Ми в лабораторії: знайомимось, вчимось, закріплюємо набуті знання і вміння, результати навчання з контролю технологічних процесів виноробства, якості і безпечності готових вин | ||
|---|---|---|
|   |   | 
| Витримка марочних вин | Витримка колекційних вин | 
|---|
|   |   | 
| Вчимо процеси шампанізації пляшковим способом | |
|---|---|

 






 
         
         
         
            
    
    
     
         
         
         
         
        