Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / Викладачі університету підвищують кваліфікацію

Викладачі університету підвищують кваліфікацію

В серпні цього року доцент кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ Дмитро Карлюка пройшов навчання за програмою підвищення кваліфікації «Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти». За результатами проходження підсумкового тесту Дмитро Карлюка отримав сертифікат про успішне завершення курсу, але зупинятись на цьому не збирається - попереду ще серія тренінгів.

Тренінги, які здійснюватимуться і далі, впродовж 2022/2023 навчального року. організовані Міністерством освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу. Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб'єкт підвищення кваліфікації - Академія цифрового розвитку.

Запрошуємо також і викладачів інших кафедр нашого університету долучитися до цієї програми, адже ті заклади освіти, колективи яких успішно завершили навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості працівників, отримають спеціальний статус «Заклад освіти - учасник програми Google for Education» / Google for Education Participating School.

Тривалість серії тренінгів: протягом 4 тижнів. Для забезпечення участі всіх освітян передбачено 12 навчальних сесій, кожна з яких розпочинає роботу з наступного місяця.

Зареєструватися і дізнатися більше :

https://sites.google.com/view/gwua2223/%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81