Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / ПАКЕТНА ПРОПОЗИЦІЯ №1 ВІД КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ПАКЕТНА ПРОПОЗИЦІЯ №1 ВІД КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

Україна зараз як ніколи потребує молодих підприємців. ВВП країни впав, тому налагоджуємо нову реальність, створюємо нові можливості.

В межах пакетної програми БІЗНЕС-ЛАБОРАТОРІЯ МАЙБУТНІХ ПІДПРИЄМЦІВ, провідними викладачами якої є фахівці кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ, студенти університету мають можливість засвоїти навички:

- проведення досліджень, моніторингу і прогнозування соціально-економічних процесів;

- використання ефективних моделей керування для підвищення ефективності роботи підприємства;

- складання бізнес-планів розвитку підприємства;

- використання Інтернет-ресурсів для ведення електронної комерції;

- застосування методів й засобів економічної безпеки.

Під керівництвом к.е.н., доцента Дмитра Карлюки, та к.е.н., доцента Алли Тарасюк вже на другому курсі навчання Ви зможете скласти бізнес-план власного бізнесу. На прикладі Вашої ідеї ми роз’яснимо специфіку оподаткування малого бізнесу, як розрахувати результати цього нового проекту.

До речі, саме на цих тижнях ми показуємо як створити проект за допомогою Trello, наступного місяця будемо вчитися економити завдяки розробці проекту в LibrePlan безкоштовному аналогу MS Project, тож приєднуйтесь скоріше!