Конкурс студентських наукових робіт

Метою Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей – підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності.

Для участі у конкурсі провідні науково-педагогічні викладачі кафедри ХТЕБХП д.т.н., старший дослідник Семешко О.Я. і к.т.н., доцент Рацук М.Є. провели роботу зі студентами, доклали чимало зусиль для підготовки наукових робіт на конкурс і подали для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Хімічні технології та інженерія» роботу Мосєйчук Анастасії Русланівни на тему «Розробка та дослідження властивостей косметичних емульсій прямого типу із застосуванням силіконів та силіконових рослинних екстрактів» та за спеціальністю «Харчові технології» роботу Бєлки Аліни Віталіївни на тему «Оцінювання якості та безпечності рафінованої соняшникової олії».

Перший тур конкурсу було проведено у Херсонському національному технічному університеті у січні 2022 року. За підсумками першого туру були відібрані кращі наукові роботи студентів та нагороджені дипломами І – ІІІ ступеню. У зв’язку з введенням на території України воєнного стану проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей було відмінено.

Щиро вітаємо студентів кафедри переможців першого туру з Дипломами І ступеню та дякуємо викладачам за виявлення і розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей та популяризацію досягнень науки, техніки та інноваційних технологій.