Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Науково-дослідна робота / МОНОГРАФІЇ КАФЕДРИ / Фінансово-економічні та обліково-аналітичні аспекти забезпечення сталого розвитку

Фінансово-економічні та обліково-аналітичні аспекти забезпечення сталого розвитку

ISBN 978-617-8187-19-4 (електронне видання)

УДК 336.02:336.132

Фінансово-економічні та обліково-аналітичні аспекти забезпечення сталого розвитку : монографія / за заг. ред. Л. П. Сідельникової. Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2024. 477 с.

Монографія присвячена питанням модернізації податкової та митної політики з урахуванням практики провідних країн світу, визначенню вихідних концептів трансфертного ціноутворення в парадигмі оподаткування прибутку підприємств, вдосконаленню систем майнового оподаткування та оподаткування доходів фізичних осіб, дослідженню підходів до управління публічними фінансами в контексті децентралізації, конструюванню моделі фінансового механізму соціальної згуртованості мешканців сільських громад, оцінці ролі банків як учасника ринку цінних паперів, перспективам розвитку обліку, аудиту і аналізу діяльності суб’єктів господарювання, розбудові системи управління фінансовою безпекою підприємства, формуванню моделі економічного розвитку в умовах цивілізаційних викликів.

Монографія може бути корисною для науковців, викладачів закладів вищої освіти, аспірантів та студентів економічних спеціальностей, фахівців у сфері фінансів, обліку, оподаткування та аудиту, а також усіх тих, хто цікавиться актуальними питаннями цих галузей науки і практики.

Монографію видано вітчизняним видавником ФОП Вишемирський В.С. з присвоєнням їй номеру ISBN.