Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / «NoveFood-2024» – семінари підвищення кваліфікації |

«NoveFood-2024» – семінари підвищення кваліфікації
Created 29.11.2024 00:25
З 18.11.2024 по 29.11.2024 відбувся захід «NoveFood-2024» – семінари підвищення кваліфікації у дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему «Інноваційні технології харчової промисловості» від інституту підвищення кваліфікації ТДАТУ.
Доцент кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції к.т.н. Рацук Марія Євгенівна прийняла участь у якості спікерки у цьому заході.
25 листопада Марія Рацук представила свої наукові практичні і теоретичні напрацювання на тему «Перспективи використання рослинних волокон в харчовій промисловості», в яких показала можливості використання харчових волокон у виробництві ковбасних, молочних та хлібобулочних виробів.
Учасники семінару прийняли участь у обговоренні доповіді, що свідчить про інтерес науковців і споживачів до питання додавання рослинних волокон до продуктів харчування, яке не ускладнює технологію їх виготовлення та надає функціональних властивостей.




