Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / ВІТАЄМО ШАНДОВУ НАТАЛІЮ ВІКТОРІВНУ З ПРИСВОЄННЯМ ВЧЕНОГО ЗВАННЯ ПРОФЕСОРА!

ВІТАЄМО ШАНДОВУ НАТАЛІЮ ВІКТОРІВНУ З ПРИСВОЄННЯМ ВЧЕНОГО ЗВАННЯ ПРОФЕСОРА!

Згідно з наказом МОН України №1188 від 24.09.2020 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства від 24 вересня 2020 року та внесення змін до наказів Міністерства освіти і науки України» (додаток «Рішення вчених рад закладів вищої освіти та наукових установ про присвоєння вченого звання професора (за списком)») д.е.н. Шандовій Наталії Вікторівні, завідувачу кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки присвоєно вчене звання професора.

Наталія Вікторівна – автор 150 підготовлених та опублікованих праць праць, у тому числі: 87 статей у наукових фахових виданнях України, з них 3 статті – у журналах, що входять до науково-метричних баз даних; 2 статті у міжнародних наукових журналах; брала участь у 8 колективних монографіях (у т.ч. 2 міжнародних); випущено 2 навчально-методичні посібники; опубліковано 85 тез доповідей на конференціях. В 2019 році була нагороджена Подякою Міністерства освіти і науки України.

Шановна Наталіє Вікторівно!

Прийміть найщиріші вітання із присвоєнням вченого звання, побажання незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні всього задуманого та нових здобутків у роботі й наукових пошуках. Великих Вам перспектив і відкриття нових горизонтів!