Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Виробнича (технологічна) практика на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон).

Виробнича (технологічна) практика на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон).

Студенти гр. 3ХТк спеціальності 181 Харчові технології ОПП Харчові технології та інженерії (блок Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів) відповідно наказу № 351-с від 27.08.2021 проходять виробничу (технологічну) практику на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон). Головний технолог Довга Ірина Олександрівна ознайомлює студентів з особливостями технологічних процесів виробництва томатної продукції (томатної пасти, кетчупів, соусів), плодових і овочевих соків та ін. Студенти мають можливість поглибити теоретичні знання практичними навичками. Дякуємо керівництву ПВКФ «Пані Крістіна» за співпрацю!