Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Виробнича (технологічна) практика на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон). |
Виробнича (технологічна) практика на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон).
Студенти гр. 3ХТк спеціальності 181 Харчові технології ОПП Харчові технології та інженерії (блок Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів) відповідно наказу № 351-с від 27.08.2021 проходять виробничу (технологічну) практику на переробному підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» (м. Херсон). Головний технолог Довга Ірина Олександрівна ознайомлює студентів з особливостями технологічних процесів виробництва томатної продукції (томатної пасти, кетчупів, соусів), плодових і овочевих соків та ін. Студенти мають можливість поглибити теоретичні знання практичними навичками. Дякуємо керівництву ПВКФ «Пані Крістіна» за співпрацю!
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/img-1-virobnicha-prkatika-gr-3htk2/520898-1-ukr-UA/IMG-1-Virobnicha-prkatika-gr-3HTk_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/img-2-virobnicha-praktika-gr-3htk/520902-1-ukr-UA/IMG-2-Virobnicha-praktika-gr-3HTk_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/img-4-virobnicha-praktika-gr-3htk/520910-1-ukr-UA/IMG-4-Virobnicha-praktika-gr-3HTk_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/img-3-virobnicha-praktika-gr-3htk/520906-1-ukr-UA/IMG-3-Virobnicha-praktika-gr-3HTk_medium.jpg)