Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / Стажування у Франції студентки спеціальності 051 «Економіка» Шуригіної Любові

Стажування у Франції студентки спеціальності 051 «Економіка» Шуригіної Любові

Вже дев’ятий рік поспіль Федерація Обмінів Франція-Україна (FEFU) забезпечує викладачам та студентам ХНТУ можливість проходження стажувань у Франції. В рамках цієї угоди студентка спеціальності 051 «Економіка» Шуригіна Любов проходила у Франції 4-місячне навчання, що містило мовні курси та серію семінарів з актуальних питань у сфері туризму та гастрономії, які проводили представники малого та середнього бізнесу з Франції.

Кожного року Федерація розширює спектр пропозицій щодо стажувань, тому кожен студент нашого університету, незалежно від спеціальності, може отримати індивідуальну програму стажувань, що відповідатиме його майбутній професії. Серед проектів, реалізованих у цьому році,. Такі інтенсивні курси вже були організовані у нашому університеті у 2019 та 2021 роках, та виявилися дуже успішними.