Головна

Structure / Кафедри університету / Department of Economics, Entrepreneurship and Economic Security / Department news and events / МАГІСТРИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 «ЕКОНОМІКА» УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ МАГІСТЕРСЬКІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ РОБОТИ

МАГІСТРИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 «ЕКОНОМІКА» УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ МАГІСТЕРСЬКІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ РОБОТИ

УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ –

ЗАПОРУКА ВДАЛОГО ПРОФЕСІЙНОГО СТАРТУ!

Завершальним етапом навчання магістрів на факультеті міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу Херсонського національного технічного університету є виконання та захист перед Екзаменаційною комісією магістерської роботи, головною метою якої є визначення рівня теоретичної та практичної підготовки випускників.

Екзаменаційна комісія зі спеціальності 051 «Економіка» працювала з 20 по 22 грудня 2021 р. під головуванням д.е.н., професора Сарапіної О.А. Також до її складу увійшли викладачі кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки д.е.н., професор Шандова Н.В, к.е.н., доцент Тарасюк А.В та к.т.н., доцент Олійник Н.М, секретар – ст. викладач Латкіна С.А.

 

Перед початком роботи Екзаменаційної комісії до магістрів з вітальним словом звернулася завідувачка кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Наталія Шандова, яка побажала їм успіхів.

Відповідно до навчального плану підготовки всі студенти успішно виконали індивідуальні плани та підійшли до завершального етапу отримання освітнього ступеню «Магістр». Напередодні кожна робота пройшла перевірку на академічну доброчесність.
Всі випускники, які вже представили свої дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, показали високий рівень теоретичної підготовки та практичного розгляду аналізованої тематики. А під час обговорення та запитань, доповідачі з легкістю відповідали на усі питання. Адже практична частина магістерської роботи – це їхній особистий професійний досвід.

Роботи, що були представлені на розгляд ДЕК містять власне авторське бачення вирішення проблем розвитку національної і глобальної економіки. Доповіді були побудовані так, щоб присутні могли скласти повне і правильне враження стосовно виступу здобувачів вищої освіти.

Тематика кваліфікаційних робіт є актуальною та відповідає реаліям сьогодення. Наукові роботи відрізнялись практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію та цікаві запитання членів екзаменаційної комісії, на які магістранти давали аргументовані та змістовні відповіді, демонструючи високий рівень професійної підготовки.

Голова Державної екзаменаційної комісії д.е.н., професора Сарапіна О.А. високо оцінила результати наукових досліджень магістрів кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки та роботу їх наукових керівників. Завідувач кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Наталія Шандова відмітила активну участь магістрів спеціальності 051 «Економіка» у наукових заходах кафедри та факультету, публікаційну активність.

Дорогі наші випускники! Вітаємо вас з успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт і бажаємо блискучих перспектив та планів на майбутнє, доброї долі та благополуччя в житті. Щиро віримо у блискуче майбутнє наших випускників, у їх успішний власний шлях у світі, сповненому безлічі можливостей. Нехай знання, отримані в нашому університеті, стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності.