Про університет / Новини університету |
Новини університету
5 Лис |
16 жовтня 2022 року працівники і студенти кафедри харчових технологій разом зі всією країною, відсвяткували День працівників харчової промисловості, своє професійне свято. |
3 Лис |
Основним наголосом у розвитку наукової діяльності кафедри стало суттєве посилення публікаційної активності студентів на міжнародному рівні. |
1 Лис |
ДОДАТКОВИЙ НАБІР 2.0.14:13
Ти не встиг вступити до університету? Але хочеш стати студентом? |
1 Лис |
Стажування є однією з основних форм підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з метою вдосконалення і покращення професійних компетенцій, обміну досвідом та забезпечення якості освіти. |
1 Лис |
«Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» |