Головна

Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій

Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій, а саме професор Валько Микола Іванович, професор Кузьміна Тетяна Олегівна, доцент Стоянова Ольга Вікторівна, доцент Мамай Ольга Іванівна, доцент Зубкова Катерина Віталіївна, старший викладач Яковенко Тетяна Олександрівна, пройшли міжнародне підвищення кваліфікації, що організовувалось на базі Науково-дослідного Інституту Люблінського науково-технологічного парку та IESF – Міжнародної фундації науковців та освітян з проблеми «ТРАНСФЕР ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ». Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації становить 1,5 кредити ЄКТС (45 години): з них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин.