Харчових технологій

Завідувач кафедри — Валько Микола Іванович

доктор технічних наук, професор

e-mail: Food_Technology@kntu.net.ua

Кафедра харчових технологій здійснює підготовку фахівців освітніх ступенів:

«БАКАЛАВР» за спеціальністю 181 Харчові технології

освітньо-професійна програма

«Харчові технології»

«МАГІСТР» за спеціальністю 181 Харчові технології

освітньо-професійні програми:

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

Наші переваги:

  • якісна освіта на безкоштовній або контрактній основі на денній та заочній формах навчання;
  • провідна профільна кафедра України з підготовки висококваліфікованих фахівців;
  • практика і професійне стажування на сучасних підприємствах України та Франції;
  • гарантоване працевлаштування на провідних вітчизняних та іноземних підприємствах, установах і організаціях харчової промисловості;
  • компактне розташування навчальних корпусів та гуртожитків;
  • забезпечення всіх студентів гуртожитком.

Контактна інформація

Телефони: (095) 202-10-66, (099) 490-36-52, (050) 243-38-69

E-mail: Food_Technology@kntu.net.ua