Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Вступнику |
Вступнику
Кафедра харчових технологій надає надійну основу для професійного розвитку і досягнення високих результатів.
Ми прагнемо розкривати й розвивати потенціал наших студентів для формування здатності вирішувати складні задачі, досягати особистого успіху і фінансової незалежності; готуємо їх до реальних дій на основі професійних компетентностей.
Випускники кафедри харчових технологій – це різнобічно підготовлені фахівці, які одержують ґрунтовні знання, як з базових дисциплін харчової науки, так і спеціалізованих дисциплін для окремих технологій.
Отримані знання дозволяють нашим вихованцям бути конкурентноздатними на ринку праці. Підвищений попит на наших випускників зумовлений не лише зростаючим за останні роки значенням фахівців з харчових технологій, але й високою якістю підготовки.
Колективом кафедри застосовуються в навчальному процесі як традиційні, так і інноваційні технології навчання, поєднання яких дозволяє досягти найбільшого ефекту від навчального процесу.
Викладачі кафедри адаптують навчальний процес до сучасних запитів виробництва.
Зміст підготовки фахівців відповідає державним вимогам, потребам ринку праці, вирішенню питань безперервності, наступності та ступневості підготовки.
|
|
|
Практична підготовка студентів забезпечена базами всіх видів практик на таких підприємствах України: ПрАТ «Дім марочних коньяків «Таврія», м. Нова Каховка, Херсонська область; ПрАТ «Князя Трубецького», с. Веселе, Херсонська область; ПрАТ «Південна винокурня», м. Олешки, Херсонська область; Агрофірма радгосп Білозерський, с. Дніпровське, Херсонська область; ТОВ «Промислово-торгівельна компанія Шабо», с. Шабо, Одеська область; ПАТ СП «Чорноморська перлина» с. Базар’янка, Одеська область; ПАТ «Кам’янський», с. Одрадокам’янка, ПАТ «Коблево» с. Виноградне, Миколаївська область; ТОВ НПК «Укрпектин», с. Михайлівка-Рубежівка, Київська область; ПрАТ «Чумак», м. Каховка, Херсонська область; ФСГ «Курінь», с. Степанівка, Херсонська область; ПВКФ «Пані Крістіна», м. Херсон; Філія ТОВ «Асоціація дитячого харчування», м. Херсон; ФГ «Інтегровані агросистеми» м. Гола Пристань; ТОВ «Сандора», м. Миколаїв; ТОВ Плодоовочевий комбінат «Херсон», с.м.т. Зеленівка; ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика», м. Херсон; ПрАТ « Херсонський хлібокомбінат» м. Херсон; ТОВ «Бейкуш Вайнері», м. Миколаїв; ТОВ «Данон Дніпро», м. Херсон; ТОВ « Лікеро-горілчаний завод «Прайм», смт. Малинівка, Харківська область; Лікеро - горілчаний завод «Хортиця», м. Запоріжжя; ПАТ «Оболонь», м. Київ; Група компаній «Верес», м. Київ; ПАТ «Каланчацький маслозавод», м. Каланчак, Херсонська область. У відповідності до угоди про співробітництво між Федерацією «Обміни Франція - Україна» та ХНТУ студенти можуть проходити професійне стажування та мають можливість подальшого працевлаштування на харчових підприємствах Франції. |
|
|
|
|
Справжніми співробітниками лабораторії якості та безпечності харчових продуктів відчувають себе студенти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» |
---|
|
|
На кафедрі харчових технологій студентами розроблено настоянку лікувально-профілактичного спрямування на основі сировинної бази Херсонської області. |
Із великим зацікавленням проходить дегустація вин і коньяків, під час якої оцінюють якість і типовість напоїв за участю органів чуття людини: зору, смаку, нюху. |
---|---|
|
|
Як приємно навчитись виготовляти хліб своїми руками! |
Нам є чим і ким пишатись! |
Випускники після завершення навчання можуть працювати:
та обіймати управлінські посади:
|