Структура / Кафедри університету / Харчових технологій |
Харчових технологій
Завідувач кафедри — Валько Микола Івановичдоктор технічних наук, професор e-mail: Food_Technology@kntu.net.ua |
Кафедра харчових технологій здійснює підготовку фахівців освітніх ступенів:
«БАКАЛАВР» за спеціальністю 181 Харчові технології
освітньо-професійна програма
«Харчові технології»
«МАГІСТР» за спеціальністю 181 Харчові технології
освітньо-професійні програми:
«Технології продуктів бродіння і виноробства»
«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
Наші переваги:
- якісна освіта на безкоштовній або контрактній основі на денній та заочній формах навчання;
- провідна профільна кафедра України з підготовки висококваліфікованих фахівців;
- практика і професійне стажування на сучасних підприємствах України та Франції;
- гарантоване працевлаштування на провідних вітчизняних та іноземних підприємствах, установах і організаціях харчової промисловості;
- компактне розташування навчальних корпусів та гуртожитків;
- забезпечення всіх студентів гуртожитком.