Головна

Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Обговорення освітніх програм на кафедрі Харчових технологій

Обговорення освітніх програм на кафедрі Харчових технологій

Колектив кафедри харчових технологій ХНТУ в рамках моніторингу освітніх програм за спеціальністю G13 Харчові технології щорічно проводить зустрічі зі стейкхолдерами. 11 лютого 2025 року відбулась онлайн-зустріч з обговорення освітніх програм спеціальності G13 Харчові технології першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

У зустрічі брали участь представники академічної спільноти: завідувач кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету, професор Микола Валько, професорка кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету Тетяна Кузьміна,

завідувач кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, професор Ігор Дударєв, науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ: професорка Світлана Ягелюк, доцент Володимир Сай, доцентка Ірина Тараймович, доценти Сергій Голячук, Юрій Гунько, Ірина Мороз, Світлана Панасюк, Василина Шемет, асистентка Тамара Панащук. Під час представлення освітніх програм науковці акцентували увагу на фокусі та цілях ОП, ознайомили присутніх з переліком освітніх компонент та структурно-логічною схемою ОП та перспективами розвитку ОП.

Учасники обговорення відмітили актуальність ОП, їх орієнтацію та особливості, а також поділились досвідом підготовки фахівців з харчових технологій. Учасниками зустрічі були зроблені рекомендації щодо модернізації ОП.

Проведена зустріч дозволила окреслити подальші кроки для удосконалення освітніх програм спеціальності G13 Харчові технології та покращення теоретичної й практичної підготовки здобувачів у ХНТУ та ЛНТУ. Дякуємо учасникам обговорення за конструктивний діалог та цінні рекомендації, які будуть враховані при оновленні освітніх програм.