Головна

Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри харчових технологій

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри харчових технологій

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій доценти Стоянова О.В., Мамай О.В., Зубкова К.В. та старший викладач Яковенко Т.О. пройшли підвищення кваліфікації «Інноваційне викладання: від дизайн-мислення до штучного інтелекту» від ГО "Прогресильні" з 28 жовтня по 1 листопада та успішно склавши тестування по закінченню курсу підвищення кваліфікації отримали сертифікати (30 годин - 1 кредит).

Під час проходження даного курсу підвищення кваліфікації було опановано наступні теми:

«Дизайн-мислення для освітян»,

«Промпт-інжиніринг для навчання»,

«Штучний інтелект для викладання»,

«Оцінювання у виші: територія «освяченого субʼєктивізму», або Як шкалу в 100 балів наповнити смислом»

«Інтерактивні лекції»,

«Інклюзивний дизайн дисципліни»,

«Мистецтво питань і відповідей»,

«Травмо-інформоване викладання».