Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри харчових технологій |
Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри харчових технологій
Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій доценти Стоянова О.В., Мамай О.В., Зубкова К.В. та старший викладач Яковенко Т.О. пройшли підвищення кваліфікації «Інноваційне викладання: від дизайн-мислення до штучного інтелекту» від ГО "Прогресильні" з 28 жовтня по 1 листопада та успішно склавши тестування по закінченню курсу підвищення кваліфікації отримали сертифікати (30 годин - 1 кредит).
Під час проходження даного курсу підвищення кваліфікації було опановано наступні теми:
«Дизайн-мислення для освітян»,
«Промпт-інжиніринг для навчання»,
«Штучний інтелект для викладання»,
«Оцінювання у виші: територія «освяченого субʼєктивізму», або Як шкалу в 100 балів наповнити смислом»
«Інтерактивні лекції»,
«Інклюзивний дизайн дисципліни»,
«Мистецтво питань і відповідей»,
«Травмо-інформоване викладання».
|
|
|
|