Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Студентська практика як початок трудової діяльності |
Студентська практика як початок трудової діяльності
Кожен студент навчаючись в університеті, прагне отримати кваліфікацію, яка з часом дасть можливість реалізувати себе в якості успішного спеціаліста галузі. Так, під час проходження практики, студент першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Половинський Дмитро зміг не лише набути практичних навичок, а й отримати роботу за фахом у естонській компанії Eesti Pagar.
Компанія Eesti Pagar поєднує інноваційні технології із найчистішим естонським смаком для експорту хлібобулочних виробів на більш ніж 12 ринків на 4 континентах по всьому світу. Маючи коріння у традиційній випічці хліба та виробництві свіжої випічки, компанія Eesti Pagar у 2005 році зробила перші кроки на експортні ринки, додавши у свій портфель продукти глибокого заморожування. Основною продукцією Eesti Pagar є традиційний темний та білий хліб, торти та різноманітні вироби із листкового тіста. Розробка продукції обговорюється на щотижневих зборах спеціалізованих технологів харчової промисловості, оскільки щорічно випускає понад 50 нових продуктів. Вітаємо Дмитра з успішним початком трудової діяльності за спеціальністю та бажаємо подальшого карʼєрного росту!
|
|
|
|