Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / «Сучасний викладач»: інтенсивні воркшопи для професійного зростання |
«Сучасний викладач»: інтенсивні воркшопи для професійного зростання
27-29 лютого 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій, доцент, к.т.н. Мамай О.І., доцент, к.т.н. Стоянова О.В., доцент, к.т.н. Зубкова К.В., старший викладач Яковенко Т.О., прийняли участь у воркшопах на тему «Сучасний викладач», організованих всеукраїнським проєктом «Uni-Biz Bridge». Мета проєкту - побудувати міст взаємодії між бізнесом та ЗВО України.
На воркшопах були презентовані теми:
˗ Як сформувати особистий бренд викладача;
˗ Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для розвитку талантів?
˗ Бізнес-підходи до створення навчальних програм;
˗ Постановка цілей: інструменти та підходи;
˗ Стресостійкість – базова компетенція сучасного викладача;
˗ Діджитал-помічники в підготовці та під час занять зі студентами;
˗ Тайм-менеджмент: інструменти, пріоритети, планування.
За результатами воркшопів всі учасники заходу кафедри харчових технологій успішно пройшли тестування і отримали сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 12 академічних годин.
Дякуємо компаніям-роботодавцям «EY», «KPMG», «SoftServe», «Genesis», «Deloitte», «PwC», «Хлібпром» та всім організаторам за можливість розширити професійні навички науково-педагогічних працівників!
|
|
|
|