Головна

Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / «Сучасний викладач»: інтенсивні воркшопи для професійного зростання

«Сучасний викладач»: інтенсивні воркшопи для професійного зростання

27-29 лютого 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій, доцент, к.т.н. Мамай О.І., доцент, к.т.н. Стоянова О.В., доцент, к.т.н. Зубкова К.В., старший викладач Яковенко Т.О., прийняли участь у воркшопах на тему «Сучасний викладач», організованих всеукраїнським проєктом «Uni-Biz Bridge». Мета проєкту - побудувати міст взаємодії між бізнесом та ЗВО України.

На воркшопах були презентовані теми:

˗ Як сформувати особистий бренд викладача;

˗ Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для розвитку талантів?

˗ Бізнес-підходи до створення навчальних програм;

˗ Постановка цілей: інструменти та підходи;

˗ Стресостійкість – базова компетенція сучасного викладача;

˗ Діджитал-помічники в підготовці та під час занять зі студентами;

˗ Тайм-менеджмент: інструменти, пріоритети, планування.

За результатами воркшопів всі учасники заходу кафедри харчових технологій успішно пройшли тестування і отримали сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 12 академічних годин.

Дякуємо компаніям-роботодавцям «EY», «KPMG», «SoftServe», «Genesis», «Deloitte», «PwC», «Хлібпром» та всім організаторам за можливість розширити професійні навички науково-педагогічних працівників!