Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Роботодавці / ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» |
ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»
Дата 11.03.2020 10:31
ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» стейкхолдер кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» створено на базі Херсонського хлібокомбінату державного виробничо-торговельного підприємства «Херсонхліб» у 1997 році. У свій час «Херсонхліб» об'єднувало три виробничі цехи у м.Херсоні, засновані почергово, починаючи з 1953 року. Отже, виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів здійснюється на потужностях ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» вже більше шести десятиліть.
Протягом останніх років компанія впроваджує найкращі технології хлібопечення, які дозволяють поліпшити якість продукції та розширити асортимент.На сьогодні ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» складає групу компаній, що займаються виробництвом хлібобулочних, кондитерських та борошномельних продуктів.
Сайт: hleb.ks.ua
Презентація