| Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" | 
Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій - "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"
Стоянова Ольга Вікторівна к.т.н., доцент та Зубкова Катерина Віталіївна к.т.н., доцент успішно закінчили курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач", наданий за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus та отримали сертифікат.
 
            
    
    
     
            
    
    
    
 






 
         
         
            
    
    
     
         
         
         
         
        