Головна

About University / Новини університету / День якості на кафедрі товарознавства, стандартизації та сертифікації

День якості на кафедрі товарознавства, стандартизації та сертифікації

9 листопада 2018 року на кафедрі товарознавства, стандартизації та сертифікації було проведено традиційний День якості. В рамках цього заходу відбувся каппінг (дегустація кави з метою визначення її якісних характеристик).

Організаторами заходу були викладачі, співробітники та студенти кафедри ТСС: д.т.н., професори Тіхосова Г.А., Кузьміна Т.О., к.т.н., доценти Євтушенко В.В., Путінцева С.В., Калінський Є.О., зав. навчальними лабораторіями Шепетовська О.Т., студент 2-го курсу магістратури Карачинський В. Представником від адміністрації ХНТУ виступила к.т.н., доцент, декан факультету інтегрованих технологій, відповідальний секретар приймальної комісії Расторгуєва М.Й.

На каппінг були запрошені студенти Херсонського вищого професійного комерційного училища з класним керівником Мількевич Т.І.

З привітальним словом перед запрошеними виступила заступник завідувача кафедри з виховної роботи, професор Тіхосова Г.А. Також було оголошено регламент проведення заходу.

Згідно з регламентом було надано слово доценту Путінцевій С.В.

Вона ознайомила присутніх з особливостями навчання на кафедрі товарознавства, стандартизації та сертифікації за спеціальністю 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Перед дегустацією доцентом Євтушенко В.В. було прочитано ознайомлювальну лекцію про каву та її товарознавчі характеристики.

Після експрес-опитування за числом правильних відповідей було обрано каппер-експертів: Осауленко О.В., Лазаренко С.В., Щесного С.О.

За результатами каппінгу експертами було визначено найкращий сорт меленої кави із трьох представлених зразків.

Після дегустації гості малу змогу вільно поспілкуватися з деканом факультету інтегрованих технологій та викладачами кафедри стосовно вступу до ХНТУ та навчання безпосередньо на спеціальності 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Закінчився захід частуванням гостей та присутніх цукерками та тістечками, а також смачною кавою, яку приготував професійний бариста, магістр Карачинський В.

Забезпечував роботу мультимедійних засобів та фотозйомку під час проведення каппінгу доцент Калінський Є.О.

І традиційно спільне фото учасників каппінгу на згадку. З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч!