About University / Новини університету / МАЙБУТНЄ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: МАГІСТРИ УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ КВАЛІФІКАЦІЙНІ РОБОТИ! |

МАЙБУТНЄ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: МАГІСТРИ УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ КВАЛІФІКАЦІЙНІ РОБОТИ!
Created 23.12.2024 09:43
18-19 грудня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійних програм «ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА» та «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ» успішно захистили кваліфікаційні роботи.
Подані роботи вирізняються самостійністю, завершеністю, актуальністю та науковою новизною, а також спрямовані на вирішення практичних завдань сучасності. Щиро вітаємо наших випускників магістратури! Бажаємо вам нових професійних досягнень і впевненості на життєвому шляху. Нехай здобута освіта стане надійною основою для вашого майбутнього. Продовжуйте рухатися вперед, адже саме ви формуєте завтрашній день нашої держави. Нехай вас завжди супроводжують натхнення, оптимізм і наполегливість, а кар’єра стрімко йде вгору!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |