Головна

Network Resources / Electronic library / Анотований бібліографічний запис електронної версії монографії / Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації / Інноваційні технології одержання нетканих та целюлозовмісних матеріалів з льону олійного (2014)

Інноваційні технології одержання нетканих та целюлозовмісних матеріалів з льону олійного (2014)

Назва:

Інноваційні технології одержання нетканих та целюлозовмісних матеріалів з льону олійного

Автори:

Чурсіна Л.А., Тіхосова Г.А., Головенко Т.М., Мєняйло-Басиста І.О.

Бібліографічний опис:

Інноваційні технології одержання нетканих та целюлозовмісних матеріалів з льону олійного: Монографія / Л.А. Чурсіна, Г.А.. Тіхосова, Т.М. Головенко, І.О. Мєняйло-Басиста; під ред. Л.А. Чурсіної. – Херсон: Грінь Д.С., 2014. – 304 с.

Дата публікації:

2014

Видавник:

Книжкове видавництво: Грінь Д.С.

Ключові слова:

інноваційні технології,

неткані матеріали,

целюлозовмісні матеріали,

папір,

волокно,

льон олійний.

Короткий огляд (реферат):

Монографія присвячена теоретичним і практичним питанням наукового характеру, пов’язаним з розробленням новітніх інноваційних технологій первинної переробки стебел льону олійного, спрямованих на одержання волокна, технологічні властивості якого дозволяють використовувати його у виробництві нетканих та целюлозовмісних матеріалів широкого функціонального призначення.

Матеріал монографії є актуальним, представляє практичний інтерес для студентів, магістрів, аспірантів і викладачів вузів, а також для працівників підприємств, які займаються переробкою лляної сировини та виробництвом льоновмісної продукції в різних галузях промисловості.

ISBN:

978-617-7123-94-0