Головна

Network Resources / Electronic library / Анотований бібліографічний запис електронної версії монографії / Кафедра обліку, аудиту і оподаткування / Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління витратами виробництва: теорія, методика та організація (2014)

Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління витратами виробництва: теорія, методика та організація (2014)

Назва:

Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління витратами виробництва: теорія, методика та організація

Автор:

Яценко В.Ф.

Бібліографічний опис:

Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного управління витратами виробництва: теорія, методика та організація [Текст]: Монографія / В.Ф.Яценко .- Херсон: ХНТУ, 2014.- 180 с

Дата публікації:

2014

Видавник:

Херсон: ХНТУ

Ключові слова:

обліково-аналітичне забезпечення,

витрати виробництва,

стратегічний облік,

стратегічний аналіз.

стратегія виробничої діяльності,

стратегічне управління витратами.

Короткий огляд (реферат):

Монографію присвячено теоретико-методологічним та прикладним аспектам формування та управління розвитком трудового потенціалу регіонів України. Розглянуто регіональні та галузеві особливості використання трудового потенціалу та досліджено зміст і ступінь дії чинників, що його визначають. Особливу увагу приділено проблемам адаптивного розвитку трудового потенціалу в контексті сучасних процесів інтеграції України до світового ринку праці, забезпеченню збалансованого розвитку трудового потенціалу регіонів України.

Видання становить інтерес для фахівців-економістів, державних службовців, науковців, викладачів і аспірантів, діяльність яких лежить у змістовній площині зазначеної тематики.

ISBN:

978-966-2207-23-1